Etiketter

onsdag 2. november 2016

Rosedrømmer

HESLEBERG GARTNERI
I ASKER

Jeg var i Oslo i helga og plaget min venninne Runa til å kjøre meg til Hesleberg gartneri sånn at jeg fikk rekognosert litt før jeg bestiller roser. Jeg liker å ha oversikten. Snakk om godtebutikk for en roseelsker!!

Jeg fikk enda to roser med meg hjem som håndbagasje på flyet hjem. De må nok overvintre i kjelleren siden det er for sent å plante noe ute nå.

 Maxima Alba H7 med kraftig duft.

Nuits de Young H6-7 med kraftig duft.

Å som jeg gleder meg til å se de komme med de første rosene!

Grunnen til at jeg måtte dit var å ta bilder av plakatene med informasjon om de forskjellige rosene - med bilder - for lettere å kunne se hva jeg vil ha. De er sortert etter sort. Jeg vil også ha det som et slags oppslagsverk som jeg kan bla gjennom.
Det er en sann glede å være på et gartneri der de har peiling på produktene de selger. Nydelig! :)

Her kommer alt - hold dere fast!


3 kommentarer:

 1. Hei Lena

  Det var da et superflot udvalg. både nyt og historiskt!
  Det er tydeligt at de der står for indkøbene på Hesleberg gartneri ved hvad de har med at gøre.
  Specielt glæder det mig at se så mange af Tom Carruths roser de har, og at de også har en del Hulthemia hybrider! Og masser af de kanadensiske!

  Jeg tror ingen enkelt leverandør i Danmark har samme udvalg. Vi må til Polen eller Tyskland for at finde det - men måske det er lidt billigere her?

  Flot at se Norge er så godt med!

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten!
   Jeg vet ikke hva prisene ligger på i Tyskland og Polen. På Hesleberg gartneri har de stadig vekk salg på roser og gode tilbud. Jeg kjøpte to roser i potte (de selger ikke barrot) for 300,- NOK. Jeg kjøpte også to roser tidligere i sommer for samme pris.
   Jeg har foreløpig ikke så mye peiling og har ikke satt meg inn i så mange rosesorter siden i sone H5-7 blir det veldig begrenset utvalg - selv om det fremdeles er sikker 100 som kan vokse her :-) Jeg gleder meg til sommeren.
   Takk for kommentar og ha en fin dag!

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...